Fotocredit:

Kandidatpresentasjon: Sarah Chabchoub

Sarah er vår førstekandidat i kommunestyrevalget i 2023!

26. mai, 2023

Jeg er 34 år gammel, har to barn og bor i Nannestad sentrum. Familien min flyttet hit fra Oslo da jeg var elleve, og for fem år siden flyttet jeg selv tilbake til Nannestad. Jeg er glad i bøker og musikk og blir ferdig utdannet sosionom i år. Siden 2022 har jeg vært leder for Nannestad MDG.
Jeg valgte kommunepolitikken fordi det trengs stemmer som kjemper for å verne natur og matjord — og fordi jeg har sett at det nytter selv når vi er få. Vi er nødt til å redusere forbruket til et nivå som naturen tåler, og derfor må vi legge til rette for at folk kan leve gode liv samtidig som vi reduserer presset på naturen. Jeg tror vi kan få til begge deler, og jeg tror til og med at et samfunn med lavere forbruk kan bli ganske så fint! Når evig økonomisk vekst ikke lenger er det overordnede målet, kan vi få mer tid til familie, venner, friluftsliv, frivillighet og alle de tingene som gjør livet godt å leve.
Jeg ønsker meg et samfunn som tar vare på dyr, mennesker og natur. MDG ble mitt parti fordi de er kompromissløse i klima- og miljøkampen. I tillegg er de aller best på dyrevern, som er en av mine store hjertesaker.